Коли я задумав свій проект, мені було важливо створити простір, який би поєднував сучасність із глибиною традицій. Мені пощастило знайти студію MAKHNO, яка вразила мене своїм підходом до архітектури, дизайну інтер’єру та кераміки. Ви перегляньте традиційний японський будинок Kyoto house який став джерелом натхнення, адже він є втіленням японської традиційної естетики, переплетеної з новаторськими ідеями.
Мене вразило, як студія працює з природними матеріалами та автентичними техніками. Кожен об’єкт, створений MAKHNO, має свою душу, адже майстри зберігають столітні ремісничі традиції, поєднуючи їх із сучасними функціональними рішеннями. Унікальність цього підходу в тому, що кожен проект не просто естетично привабливий, а й екологічно чистий, адже використання натуральних матеріалів є невід’ємною частиною філософії студії.
Kyoto house — це справжнє мистецтво, яке живе на перетині культурних сенсів. Тут немає місця для шаблонності, кожен елемент продуманий до найменших деталей, від матеріалів до текстури та кольору. Я відчув, що моя ідея оживає завдяки такому підходу. У міксі традиційного й сучасного я знайшов гармонію, яка відображає мої власні цінності.
MAKHNO — це студія, яка надихає і створює справжнє, живе мистецтво. Їхній підхід до роботи — це не лише про дизайн, а й про історію, яка продовжує жити в кожному об'єкті.
The thrill of Murder Mystery For 2 Items comes from the Murder Mystery 2 Items dynamics – trust. The murderer must deceive the others without raising suspicion, while the sheriff needs to be constantly alert to protect the innocents. As the innocents, players must stay calm and gather clues to help identify the killer.